Advocaat teşhisi koydu

Advocaat teşhisi koydu

SPOR Haberleri

Dick Advocaat, ilk maçının ardından takımdaki en önemli soruna teşhisi koydu. Hollandalı hoca orta alanda daha güçlü hale gelmek zorunda olduklarını söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 3-0 kazanılan Grasshoppers maçı sonrasında yardımcılarıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Oyunun bütününden genel olarak memnun olduğunu kaydeden Advocaat, çalışmalarını daha fazla tespit edilen eksikler üzerine yapmaları gerektiğini söyledi. Advocaat ilk maç itibariyle orta alanda daha güçlü hale gelmek zorunda olduklarının altını çizdi. Advocaat, "Orta alanda gerekli üstünlüğü sağlayamadık. İstediğimiz gibi oyunu kontrol edemedik. Bunda sadece orta alan oyuncularının değil, tüm takımın yeni sisteme alışamamasının da etkisi var. Mutlaka bu bölgede daha güçlü olmalıyız. Bizim sistemimizde en önemli bölge orta alan ve burada sezon boyunca üstün kalmalıyız" dedi.

LENS ADIM ADIM F.BAHÇE'YE
Bu arada yönetim, Advocaat'ın teşhisleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin eli Hakim Ziyech transferinde Faslı futbolcunun henüz bir takımla anlaşmamış olması nedeniyle bir hayli güçlenmiş durumda. Yönetimin, bonservis bedelini kendi istediği seviyeye çekmek için yoğun bir uğraş verdiği, Twente kulübünün bu noktada henüz indirime yanaşmadığı kaydedildi. Takip edilen bir diğer isim olan Jeremain Lens konusunda ise gelişmeler olumlu. Hollandalı kanat oyuncusunun kulübüyle kiralama konusunda anlaşmanın an meselesi olduğu bildirildi. Advocaat'ın isteğiyle kadroya katılması beklenen Lens'in Hollandalı teknik adamın kafasındaki sistemde sağ kanatta oynayacağı belirtildi.

UEFA'DA MANŞET OLDU
Fenerbahçe'nin, Dick Advocaat ile çıktığı ilk sınavında Grasshoppers'ı 3-0 yenmesi UEFA'nin resmi internet sitesinde manşet oldu. Advocaat'tan rüya başlangıç başlığını kullanan UEFA, "Hollandalı teknik adam F.Bahçe'ye imza attıktan bir gün sonra çıkığı ilk maçta Grasshoppers'i farklı yendi" ifadelerini kullandı.

YILDIRIM'DAN KRİTİK SORU!
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da toplantıyı misafirler için ayr-ı lan bölümden izledi. Fatih Akol, toplantıda F.Bahçe kongre üyeleri ile kulüp temsilci üyelerine % 25, F.Bahçe taraftarı olduğunu beyan eden herkese % 15 indirim sağlanacağını açıkladı. Bunun üzerine başkan Yıldırım, "F.Bahçe taraftarı olmayan G.Saraylı veya Beşiktaşlı 'Ben Fenerbahçeliyim' dediğinde indirimden faydalanabilecek mi?" diye sordu. Fatih Akol, bunun üzerine "Bize 'Fenerbahçeliyim' demesi kafidir." yorumunda bulundu. Başkan Yıldırım ile Fatih Akol arasındaki diyalog, salonda bulunanları güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...