Devletin zirvesi 14'lük yakup'u çok sevdi

Düzenleyen:
Devletin zirvesi 14'lük yakup'u çok sevdi

YAŞAM Haberleri

Maltepe’deki evinden Yenikapı’da düzenlenen demokrasi mitingine tek başına giden 14 yaşındaki Yakup Nurullah Narin siyasilerle kurduğu bağlantılarla adından söz ettiriyor.

2 seneden beri düzenlenen hiç bir mitingi kaçırmayan genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Meclis Başkanı, parti liderleri, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının yanı sıra ünlü sanatçı ve simalarla çektirdiği fotoğraflarla fenomen oldu. Yakup, katıldığı dev mitingi gazetemize şöyle anlattı: “Sayın Cumhurbaşkanımızla Maltepe’de düzenlenen bir mitingde tanışmıştım. Bana satranç takımı hediye etmişti. Onu çok seviyorum, hiçbir mitingini kaçırmıyorum. Gide gele onlar da beni tanıdı. Hatta ‘Reis’ beni ismen tanır. Sayın Başbakan, bakanlarımız ve eşleri de tanıyor. Korumalar da artık alıştı. Bazıları beni görünce arkadaşına, ‘Bak senin belalı geliyor’ diyerek şaka yapıyor.” 
Devletin zirvesi 14'lük yakup'u çok sevdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gördüğünde çok heyecanlandığını, fakat onu ağabeyi gibi gördüğünü ifade eden genç Yakup, “Demokrasi mitinginde yanına gittiğimde ona ‘Kanımın son damlasına kadar arkandayım Reis’ dedim. Yanağımı okşadı, eğildi ve öptü. Çok acelesi vardı, konuşmaya çıkacaktı. Sayın Davutoğlu da, ‘Gel bakalım, yürekli vatan evladı’ diyerek beni yanına çağırdı. Kendisi ile de aramız iyidir, beni sever. Ben de onu seviyorum” ifadesini kullandı.
  Devletin zirvesi 14'lük yakup'u çok sevdi
Baba Vedat Narin ise, şu açıklamaları yaptı: “Yakup, öz güveni çok yüksek bir çocuk. Oralara gidip gerçekleri görmesi beni memnun ediyor. Bir ülkenin gücü tankında, tüfeğinde değildir, imanlı ve inançlı gençlerindedir. Biz evladımızı bu düstur üzerine yetiştiriyoruz. ”
Devletin zirvesi 14'lük yakup'u çok sevdi

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...