Orman İşletme Müdürü tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Orman İşletme Müdürü tutuklandı

Gündem Haberleri  / CHA

Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı.

Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı.
 Edinilen bilgilere göre 4 aydır Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında aralarında Orman İşletme Müdürü'nün de bulunduğu iki kişi rüşvet aldığı ve görevi kötüye kullandığı gerekçesi ile takip altına alındı. 
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından gece yarısı düzenlenen operasyonla Orman İşletme Müdürü ile iki işletme görevlisi 'Rüşvet ve Görevi Kötüye Kullanma' suçlamasıyla gözaltına alındı. 
Tamamlanan tahkikat evraklarının ardından adliyeye sevk edilen İşletme Müdürü ile iki kişi Cumhuriyet Savcısına verdikleri ifadenin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Çıkarıldıkları mahkeme tarafından Orman İşletme Müdürü S.., 'Rüşvet Almak ve Görevi Kötüye Kullanma' suçundan tutuklanarak Kütahya E Tipine gönderildi. Diğer iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...