İstanbul'da maganda dehşeti

Düzenleyen:
İstanbul'da maganda dehşeti

YAŞAM Haberleri

Avcılar’da akşam saatlerinde düzenlenen bir sünnet düğününde silahlı magandalar, vatandaşların yaşadığı binaların arasında küçük çocuklara aldırış etmeden defalarca havaya ateş açtı. Açılan ateş nedeniyle küçük çocukların kaçıştığı görülürken, anonsla uyarı yapılmasına rağmen magandalar ateş açmaya devam etti.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 22.00 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi Kumru Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde sokak üzerinde sünnet olan çocuklar için aileleri tarafından düğün düzenlendi. Binaların arasında düzenlenen müzikli düğün devam ettiği esnada ortaya çıkan magandalar havaya ateş açmaya başladı. Binalarda yaşayan vatandaşlara rağmen havaya ateş etmeye devam eden magandalar, insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu gözler önüne serdi. 

Düğündeki çocuklara aldırış etmeden defalarca havaya ateş açtılar 

Magandaların havaya ateş etmeye devam etmesi üzerine düğünden anons yapılarak havaya ateş açılmaması istendi. Uyarıları dikkate almayan magandalar, tabancalarını binaların arasında yatay bir şekilde tutarak ateş etmeye devam etti. Düğündeki çocukları da görmezden gelen magandaların ateş ettiğinde çocukların kaçıştığı görüldü. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...