Oyuna alınmayınca hüngür hüngür ağladı!

Düzenleyen:
Oyuna alınmayınca hüngür hüngür ağladı!

SPOR Haberleri

Porto'nun 19 yaşındaki genç yıldızı Ruben Neves, Roma ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi Play-off maçında oyuna giremeyince ağladı.

Barcelona'nın yıldızı Sergio Busquets'le karşılaştırılan Porto'nun 19 yaşındaki genç yıldız adayı Ruben Neves, Şampiyonlar Ligi Play-off'unda takımının Roma'yla oynadığı ilk maçta yedek oturdu. Maç boyunca oyuna girmek için heyecanla bekleyen genç oyuncu, Porto son değişiklik hakkını kullanıp da oyuna alınmayınca gözyaşlarını tutamadı.

YEDEK KULÜBESİNE ÇÖKTÜ

80. dakikada yapılan son değişiklikte hocası Nuno Esprito Santo önce Ruben Neves'i çağırdı. Hazırlanan genç futbolcu tam oyuna girecekti ki, Nuno fikrini değiştirdi. Porto teknik direktörü Evandro'yu çağırdı. Şoke olan Neves yedek kulübesine çöküp ağlamaya başladı.

Oyuna alınmayınca hüngür hüngür ağladı!

"GELECEKTE DE FIRSATLARI OLACAK"

Genç oyuncunun ağladığı anlar sosyal medyada bir anda yayıldı. Maç sonunda açıklama yapan Nuno, Ruben Neves için gelecekte de fırsatlar olacağını söyledi. Ruben Neves şu ana kadar 2 kez a milli oldu. İki yıl önce Porto'da A Takımda yer almaya başladı. Henüz 17 yaş, 5 ay 7 günlükken Şampiyonlar Ligi'nde görev yaparak Cristiano Ronaldo'nun Portekiz rekorunu kırmıştı.

Oyuna alınmayınca hüngür hüngür ağladı!

"AMACIM HOCAMI ZOR DURUMA DÜŞÜRMEK DEĞİL"

Bu arada maç sonrası sosyal medyadan bir açıklama yayınlayan genç oyuncu, 'Ağlamamın nedeni tamamen bir şeyler yapmak isteyip de yapamayacak olmanın verdiği üzüntüdendir. Amacım hocamız Nuno'yu zor duruma düşürmek değil' diye yazdı. Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...