Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Sosa'nın boşluğu için 3 isimle görüşüyor

Düzenleyen:
Beşiktaş Sosa'nın boşluğu için 3 isimle görüşüyor

SPOR Haberleri

Jose Sosa'nın orta alandaki boşluğunu doldurabilecek ve aynı zamanda kanatlarda da oynayabilecek bir isim arayan Beşiktaş, üç futbolcuyu gözüne kestirdi.

Beşiktaş, Jose Sosa'dan doğan boşluğu doldurmak adına transfer girişimlerini hızlandırdı. 3 kişiyle görüşen yönetim, çok zaman kaybetmeden içlerinden bir oyuncu ile sözleşme imzalamak istiyor. Dinamo Kiev'den Younes Belhanda, Manchester City'den Samir Nasri ve Sunderland'dan Jeremain Lens'i listesine alan Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuların kulüpleriyle görüşmelerine devam ediyor.

ÖNCELİK BELHANDA'DA

Fanatik Gazetesinin haberine göre transferde başrolü oynayan yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş'le de iletişim halinde olduğu ve tecrübeli hocanın önceliğini, Belhanda'dan yana kullandığı bildirildi. City ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 7 milyon Euro kazanan Nasri için Fransız gazetesi L'Equipe'in sitesinde, kiralama teklifinin yapıldığı ve anlaşmanın yakın olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Lens'in ise Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Kartal'ın burada da kiralama formülünü deneyeceği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...