Klopp devreye girdi, Beşiktaşın transferine taş koydu

Düzenleyen:
Klopp devreye girdi, Beşiktaşın transferine taş koydu

SPOR Haberleri

Savunma bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'a, Bruno Martins Indi transferinde engel olarak İngiltere Premier Ligi ekibi Liverpool karşısına çıktı.

Şampiyonlar Ligi sebebiyle savunma bölgesine mutlaka hem deneyimli hem de kaliteli bir oyuncu almak isteyen Beşiktaş, rotayı Porto'da oynayan Bruno Martins Indi'ye çevirmişti.

KLOPP ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Portekiz'den ayrılmayı düşündüğü öğrenilen Bruno Martins Indi'nin transferi için hamlelerini gizliden yapan Beşiktaş'ın karşısına, İngiltere Premier Ligi ekibi Liverpool çıktı. Alınan bilgiye göre Liverpool'un, Fenerbahçe'ye gönderdiği Martin Skrtel'in boşluğunu Bruno Martins Indi ile doldurmak istediği ve bonservis bedeli olarak Porto'ya 5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. Ancak Porto'nun, 7 milyon Euro'da ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Gelişmeleri yakından takip eden Beşiktaş'ın, bu transferde ipleri henüz koparmadığı ve şartları zorlayacağı öğrenildi.

Bruno Martins Indi'nin alternatifi olarak düşünülen ve Çin'in Shandong Luneng takımında oynayan Carlos Gil de B planı olarak tutuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...