Böylesi görülmedi! Galatasaray'a gitmek için hocasına tehdit

Düzenleyen:
Böylesi görülmedi! Galatasaray'a gitmek için hocasına tehdit

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer görüşmesine başladığını açıkladığı Josue, teknik direktörü Nuno Espirito'ya "Beni Galatasaray'a vermezseniz kendimi sakatlayıp idmanlara dahi çıkmayacağım" dedi.

Galatasaray'ın, Porto'dan 1 yıllığına kiraladığı Josue'nin, Galatasaray'a gelmekte ne kadar kararlı olduğunu Portekiz ekibinin teknik patronu açıkladı.

"KENDİMİ SAKATLARIM"

A Bola Gazetesi'ne konuşan Porto Hocası Nuno Espirito, herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Espirito, "Josue, bize gelip G.Saray'a gitmesine izin vermezsek kendisini sakatlayıp idmanlara dahi çıkmayacağını söyledi" dedi.

1 AYDIR HABER GÖNDERİYOR

Porto Kulübü, Josue'yi bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralanmasına ise izin vermişti.

Teknik direktör Espirito'nun açıkladığı gerçekler, tam 1 aydır Galatasaray'a gelmek için menajeri ile haber gönderen Josue'nin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. 25 yaşındaki oyuncu rest çekip Türkiye'nin yolunu tuttu.

JOSUE BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

Yıllık 700 bin Euro garanti para alacak olan Josue, G.Saray'da bu sezon geçilecek puan başı sistemini de kabul etti. Josue, puan başına 4 bin Euro alacak.

Josue'nin bugün İstanbul'da olması bekleniyor. Portekizli'nin, İstanbul'a rötarlı gelmesinin ise resmi işlemler nedeniyle ortaya çıkan bir durum olduğu öğrenildi. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...