Galatasaray'dan Şenol Güneş'e ağır misilleme

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Şenol Güneş'e ağır misilleme

SPOR Haberleri

Galatasaray kulübü yöneticisi Levent Nazifoğlu, yaptığı açıklamada Şenol Güneş'in sözlerine binaen, "Galatasaray'ın adı geçtiğinde işler çok kolaylaşır" dedi.

Transfer döneminin flaş takımı Galatasaray'ın en yetkili isimlerinden olan Sportif AŞ. yöneticisi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı taraftarlara yeni müjdeler verdi. Porto'nun Portekizli futbolcusu Josue'nin bugün İstanbul'a geleceğini ve sağlık kontrolünden geçeceğini söyledi.

"%99 BİZİM LEHİMİZE"

Nazifoğlu, Lassana Diarra transferi için de gündem oluşturacak açıklamalar yaptı: Marsilya'lı yıldız futbolcu için tek sıkıntının Lokomotiv Moskova ile yaşadığı tazminat sorunu olduğunu belirten Nazifoğlu, transferin bitmesi için oran sorulunca "Benim için her şey yüzde 99 bizim lehimizedir. Bu transferde de bu oran geçerli" dedi.

GÜNEŞ'E CEVAP VERDİ

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in, "Rakiplerimiz UEFA'dan cezaları olmasına rağmen transfer yapıyorlar. Bunu anlamıyorum" sözlerine cevap veren Nazifoğlu, "Kolay oldu çünkü biz G.Saray yöneticisiyiz. G.Saray'ın adı geçtiğinde işler çok kolaylaşır" ifadelerini kullandı.

CAVANDA 3 HAFTA YOK

Süper Lig'de pazartesi günü Karabük maçıyla sezonu açacak Galatasaray'a Podolski'nin ardından ikinci sakatlık haberi de geldi. Cavanda önceki gün Fatih Karagümrük ile yapılan antrenman maçında sakatlandı. Sağ ayak bileğinin burkulması sebebiyle dış yan bağlarında zedelenme olan Cavanda'nın yaklaşık 3 hafta oynayamayacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...