Fenerbahçe'nin 3 farklı Grasshoppers galibiyeti yeni hocasını kesmedi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin 3 farklı Grasshoppers galibiyeti yeni hocasını kesmedi

SPOR Haberleri

Grasshoppers karşısında alınan farklı galibiyete rağmen oyuncuların performansını yetersiz bulan Advocaat takımı istediği seviyeye çekmek için ekstra çalışmalar yaptıracak

Fenerbahçe’deki ilk sınavından başarıyla çıkan Dirk Advocaat, Grasshoppers karşısında alınan farklı galibiyete rağmen oyuncuların performansını beğenmedi. Özellikle orta sahadaki isimlerin form düzeyinden endişe duyan tecrübeli teknik adam kurmaylarıyla yaptığı toplantı sonrası acil durum programı hazırlama kararı aldı. Futbolcuların fiziksel değerlerini maksimuma çıkarmak için ekstra mesai yaptıracak olan Advocaat’ın üzerinde duracağı bir diğer önemli konu ise takım ruhu. Futbolcularla bir konuşma yapan Hollandalı, bireysel çabaların yeterli olmayacağını dile getirirken, “Benim takımım tempolu ve agresif oynamalı. Sizden 90 dakika boyunca savaşmanızı bekliyorum ve bunu takım halinde yapmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Hep daha fazlası
Takımın genel performansının düşük olduğunu vurgulayan Dirk Advocaat, “Fiziksel değerlerimizi yükselteceğiz. Bunu yaparken takım gibi hareket etmeyi de öğreneceğiz. İşimiz çok, vaktimiz az. Bu nedenle herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda. Bunu kendinize ve bu kulübe borçlusunuz. Kalitemizi göstermeye mecburuz” şeklinde konuştu. Her şeyi daha fazla yapacaklarını söyleyen kurt hoca, “Daha fazla koşacağız, daha fazla mücadele edeceğiz. Top daha fazla bizde kalacak. Pas yüzdemiz daha fazla olacak. Top rakibi geçtiğinde daha fazla baskı yapacağız. Tek bir kişi gibi hareket edeceğiz ve bunun sonucunda daha fazla kazanacağız. Gerçek bir takım olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel olmadığını göreceksiniz” sözleriyle oyunculara moral aşıladı.
M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...