Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch küllerinden doğdu

Düzenleyen:
Stoch küllerinden doğdu

SPOR Haberleri

Slovak oyuncu, Advocaat’la birlikte eski kimliğine döndü...

Fenerbahçe’deki ilk döneminde 99 maçta 15 gol kaydeden Miroslav Stoch, Kadıköy’e muhteşem bir dönüş yaptı. Saracoğlu’ndaki Monaco maçında 1 dakika süre alan Slovak, Advocaat’ın verdiği fırsata 2 mükemmel golle teşekkür etti. Stoch, Fenerbahçe’deki son golünü, 29 Nisan 2012’de yine Kadıköy’de Beşiktaş ağlarına atmıştı. Fenerbahçe’ye büyük umutlarla gelen Miroslav Stoch, özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle tam üç sezon uzak kaldığı sarı-lacivertli formaya müthiş bir dönüş yaptı. Fenerbahçe’nin 2010-11 sezonunda Chelsea’den transfer ettiği Slovak yıldız, 30 maçta 3 gollük performansıyla göz doldurmuştu. Sürati ve şutlarıyla dikkat çeken Stoch asıl patlamayı ise 2011-12’de yaptı. Slovak oyuncu 37 maçta attığı 12 golle yıldızını parlattı. Ancak bir sonraki sezon işler ters gitti ve Stoch düşüşe geçti.  32 maçta forma giyen oyuncu skor anlamında katkı sağlayamadığı gibi özel hayatındaki skandallarla da yönetimin tepkisini çekti. Sezon sona erdiğinde Stoch kiralık olarak gönderildi.

Üç yıllık sürgün bitti
İlk adresi PAOK olan Miroslav Stoch’un Yunan Ligi’nde 46 maç oynaması 10 gol atması Fenerbahçe’ye dönmesi için yeterli olmadı. Zira hâlâ uslanmamıştı ve futbolu kadar magazin haberleriyle de gündeme geliyordu. 2014-15’te soluğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde alan Slovak oyuncu Al Ain formasıyla 30 maça 14 gol sığdırdı ama bu da Fenerbahçe için geçer not sayılmadı. Geçen sezon Süper Lig’de boy gösteren Stoch, Bursa’da 30 maçta, 2 gollük performans sergiledi. Ama Vitor Pereira onu istemedi. Derken, takımın başına Advocaat geldi ve her şey değişti. Hollandalının verdiği şansı iyi değerlendiren Stoch, Grasshoppers’a attığı gollerle kendini garantiye aldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...