Beşiktaş'a duvar gibi stoper

Düzenleyen:
Beşiktaş'a duvar gibi stoper

SPOR Haberleri

Stoper transferinde yüksek maliyetine rağmen Carlos Gilberto defterini kapatmayan Beşiktaş, bu oyuncuya alternatif olarak belirlediği Cruzeiro'lu Manoel Messias için de görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş yönetimi, geçen sezonun 2. yarısından bu yana yaşanan savunma sorunu çözmek için kolları sıvadı. Ersan'ın Çin'e gitmesinin ardından birçok oyuncuyla anlaşmasına rağmen yeterli verimi alamayan Beşiktaş, yeni sezonda bu sorunları yaşamamak için ince eleyip sık dokuyor.

GİL OLMAZSA MESSİAS

Bu bağlamda bir çok oyuncuyla irtibatta olan Siyah-Beyazlılar, Çin'de forma giyen Brezilyalı Gilberto için görüşmelerini sürdürüyor. Gilberto'nun kulübü Shandong Luneng'in yapılan pazarlıklarda fazla esnek davranmaması nedeniyle diğer oyunculara yönelen yönetim, Cruzero'dan Manoel Messias için nabız yoklayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...