Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onlarca kişinin gözü önünde 5. kattan atladı

Düzenleyen:
Onlarca kişinin gözü önünde 5. kattan atladı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale’de, 5 katlı bir binanın çatısına çıkan kişi, ikna çabalarına yanıt vermedi. Onlarca kişinin korku dolu bakışları altında kendini aşağıya bırakan şahıs, itfaiyenin hava yastığına düştü. O anlar kameralarca kaydedildi.

Çanakkale’de Yalı Caddesi üzerindeki bir binanın çatısına çıkan kişiyi görenler polise haber verdi. Polis ekipleri, çatıda oturan ve telefonla konuşan Anıl B (19) adlı kişiyi ikna etmek için polis ekipleri çatıya çıktı. Elindeki kız arkadaşına ulaşmaya çalıştığı öğrenilen ve ikna çabalarına yanıt vermeyen kişi için itfaiye ekibi olay yerine çağırıldı. 110 ekipleri, yol üzerine hava yastığını açarak tedbir aldı. Hararetli bir şekilde telefonla konuşmaya devam eden Anıl B, elindeki telefonu kapattıktan sonra onlarca kişinin korku dolu bakışları arasında kendini aşağıya bıraktı. 5. kattan hava yastığına düşen Anıl B yaralandı. 112 ekiplerinin müdahalesi esnasında ağlayan ve ‘Ölmeyi bile beceremedim’ diyen Anıl B, 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...