Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usain Bolt tarihe geçti

Düzenleyen:
Usain Bolt tarihe geçti

SPOR Haberleri

Jamaikalı atlet Usain Bolt, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda 100 metre ve 200 metrenin ardından 4x100 metre bayrakta da altın madalya elde ederek olimpiyatlarda toplamda 9 altın madalyaya ulaştı.

Efsane sprinter Usain Bolt, olimpiyatlardaki dokuzuncu altın madalyasını erkekler 4 x 100 metre bayrakta aldı. Jamaika takımında yer alan Usain Bolt, son 100 metrede koşarak ülkesine üst üste üçüncü olimpiyat şampiyonluğunu kazandırdı.

TARİHE GEÇTİ

Böylece Usain Bolt, Pekin, Londra ve Rio Olimpiyat Oyunları'nda 100 metre ve 200 metrenin ardından 4 x 100 metre bayrakta da altın madalya elde ederek toplamda 9 altın madalyaya ulaştı ve tarihe geçti.

Usaın bolt aynı zamanda 100 ve 200 metrede dünya rekorunun da sahibi, ayrıca 4 x 100 metrede dünya rekorunu kıran Jamaika takımında da yer almıştı.

Jamaika takımı, 4 x 100 metrede 37.27'lik dereceyle altın madalyanın sahibi olurken Japonya, gümüş; Kanada ise bronz madalya kazandı. Bayrak değişimi sırasında hata yapan Amerika Birleşik Devletleri ise diskalifiye edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...