Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın alçakça saldırdığı binaya rötuş!

Düzenleyen:
PKK'nın alçakça saldırdığı binaya rötuş!

GÜNDEM Haberleri

PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda kullanılamaz hale gelen Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının dış yüzeyi Kaymakamlık tarafından saç levhalarla kapatıldı.

Mardin'in Midyat ilçesinde geçen haziran ayında düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 3 sivilin yaşamını yitirdiği bombalı araçlı saldırıda kullanılamaz hale gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü binası saç levhalarla kapatıldı.

3 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

Midyat'ta 8 Haziran'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2'si kadın 3 polis memuru şehit olurken, 3 sivil de yaşamını yitirdi, 52 kişi ise yaralandı. Saldırıda İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ağır hasar gördü.

DIŞ YÜZEY SAÇ LEVHALARLA KAPATILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü hükümet konağında geçici olarak hizmet vermeye devam ederken, patlamada ağır hasar gören Nusaybin Caddesi üzerindeki emniyet binasının dış yüzeyi kaymakamlık tarafından saç levhalarla kapatıldı.

KAYMAKAM'DAN ÇAĞRI

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, halkın gözünün önünde olan binadaki görüntünün olumsuz bir etki bıraktığını belirterek, şöyle dedi: "Şimdi binanın o cephesi kapatılıyor. İsteğimiz daha müstakil ve geniş bir alanda İlçe Emniyet Müdürlüğü için yeni bir bina inşa edilmesidir. Eğer bu bina yapılırsa, mevcut binayı da Midyat Belediyesi ile birlikte şehitlerimiz için bir anıt olarak düzenlenmeyi planlanıyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...