Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millilerimiz Rio'da madalyaya koşuyor!

Düzenleyen:
Millilerimiz Rio'da madalyaya koşuyor!

SPOR Haberleri

2016 Rio Olimpiyat Oyunları güreş branşında, erkekler serbest stilde mücadele eden milli sporcular Taha Akgül ve Selim Yaşar, yarı finale çıktı.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Carioca Arena'da düzenlenen serbest stil 125 kilo çeyrek final müsabakasında, milli güreşçi Taha Akgül ile Belaruslu İbrahim Saidau karşılaştı.

İlk turu maç yapmadan geçen, ikinci turda da Moğol Chuluunbat Jargalsaikhan'ı eleyen Taha Akgül, Saidau karşısında sayı üstünlüğüyle galip gelerek adını yarı finale yazdırdı. Milli güreşçi, yarı finalde Ermeni Levan Berianidze ile eşleşti.

SELİM YAŞAR DA GÜLDÜRDÜ

Diğer milli sporcu Selim Yaşar da erkekler serbest stil 86 kiloda Kübalı Reineris Salas Perez'i 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Selim Yaşar'ın yarı finaldeki rakibi ABD'li J'den Michael Tbory Cox oldu. İlk turu maç yapmadan geçen Selim, ikinci turda Porto Rikolu Jaime Yusept Espinal karşısında 3-1 galip gelmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...