Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester City Stoke City'ye gol yağdırdı

Düzenleyen:
Manchester City Stoke City'ye gol yağdırdı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Stoke City'yi 4-1 mağlup etti.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deplasmanda Stoke City ile karşılaştı. Mücadeleyi Pep Guardiola'nın öğrencileri 4-1 kazandı.

GOLLER VE ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, 26. dakikada ceza sahası içinde Shawcross'un Otamendi'ye yapmış olduğu faul sonrası penaltı kazandı. Hafta içinde oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 2 penaltı vuruşundan yararlanamayan Agüreo topun başına geçti. Arjantinli yıldız topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada Belçikalı Kevin de Bruyne'nun ortasında şık bir kafa vuruşu yapan Agüero takımını 2-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi atak başladı ve 48. dakikada kullan duran topta Zabelata'nın Shawcross'a müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Krkic skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna sonradan giren Nolito, İheanacho'nun güzel asistinde topu boş kaleye yolladı ve skor 3-1 oldu. Sterling'in son dakikada yine Nolito'ya al da at dercesine pasında Nolito farkı üçe çıkardı ve maç 4-1 bitti.

CITY PUANINI 6 YAPTI

Bu skorun ardından Manchester City iki haftada 6 puan toplarken, Stoke City 1 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...