Fırında bıçaklı sopalı kavga! Kan revan içinde 4 yaralı

Düzenleyen:
Fırında bıçaklı sopalı kavga! Kan revan içinde 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir fırında kavga çıktı. Kavgada aynı aileden 3 kişi fırıncı tarafından bıçaklanarak yaralanırken, fırıncı başına aldığı darbeyle yaralandı.

Antalya'da bir fırında çıkan kavgada 3 kişi bıçakla, 1 kişi de sopa darbeleriyle yaralandı.

EKMEK BIÇAĞIYLA DEHŞET SAÇTI

Muratpaşa ilçesi, Kızılsaray Mahallesi'ndeki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Ekmek fırınında çalışan Ersin Keser ile Bayram Bayer, belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından fırından ayrılan Bayram Bayer, kısa süre sonra yanında babası Yılmaz Bayer ve amcasının oğlu Kadir Bayer'le birlikte geri geldi. Ersin Keser ile karşı taraf arasından yeniden başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Ersin Keser ekmek bıçağıyla Bayram Bayer, Yılmaz Bayer ve Kadir Bayer'i çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavgada başına sopa darbesi alan Ersin Keser de yaralandı.

4 YARALININ DA HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri gelmeden özel araçlarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. 4 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...