Şırnak'ta görev yapan polis İstanbul'da öldürüldü

Düzenleyen:
Şırnak'ta görev yapan polis İstanbul'da öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Tayini Şırnak'ın Silopi ilçesine çıkan polis memuru Mehdi Uzun, tayin işlemlerini tamamlamak için geldiği İstanbul'da trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Terörle Mücadele biriminde görev yapan polis memuru Mehdi Uzun (27), dün gece yol verme kavgası nedeniyle tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Uzun, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirlenen şüpheli her yerde aranıyor.

HENDEK OPERASYONUNDA GÖREV ALDI

İstanbul Üniversitesi'nde Seramik ve Çinicilik bölümünü bitirdikten sonra polis okuluna giden Uzun, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı. Bir süre sonra da geçici görevle Şırnak'a gitti. Hendek operasyonlarına katılan Uzun'un daha sonra tayini de bu bölgeye çıktı.

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Önceki gün tayin işlemlerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelen Uzun, dün gece trafikte kendisini sıkıştıran bir sürücüyle tartıştı. Tartışma sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Uzun, kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Uzun'u bıçaklıyarak ölümüne neden olan Ş.D.'nin yakalandığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...