Mustafa V. Koç Türkiye Şampiyonası'nda zafer Shak Shuka'nın

Düzenleyen:
Mustafa V. Koç Türkiye Şampiyonası'nda zafer Shak Shuka'nın

SPOR Haberleri

Merhum Mustafa V. Koç adına Bodrum’da düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası’nda şampiyon Shak Shuka oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum’da merhum Mustafa V. Koç adına düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası’nda şampiyon bugün düzenlenen üçüncü ve son yarış ile belirlendi. Mustafa V. Koç Türkiye Yat Şampiyonası’nda trofenin sahibi Shak Shuka oldu.

Mustafa V. Koç Türkiye Yat Şampiyonası’nda 277 sporcu üç gün boyunca Bodrum’un eşsiz maviliklerinde yarıştılar.  Sahil Güvenlik Kupası yarışları ile başlayan şampiyonanın son gününde IRC 1, IRC 2 ve IRC 3 sınıflarında düzenlendi. 

Şampiyonluk yarışında yaklaşık 10 knot esen rüzgar heyecanı artırırken, tüm yarışlar sonrasında IRC 1 - 2 ve 3 sınıfında ilk 4 sırayı alan 12 tekne kıran kırana mücadele etti. 

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen şampiyonada tüm sınıflarda en iyi zamanı kaydeden Shak Shuka ekibi trofeyi kazandı. Shak Shuka Avrupa’da seçilecek bir yarışta Türkiye’yi temsil edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...