Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şamil Tayyar: FETÖ bıraktı, PKK ihanet nöbetini devraldı, şimdi DAEŞ

Düzenleyen:
Şamil Tayyar: FETÖ bıraktı, PKK ihanet nöbetini devraldı, şimdi DAEŞ

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısının ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar twitter hesabından menfur saldırıyı DAEŞ terör örgütünün düzenlediğini yazdı.

Gaziantep'te saat 23:00 sıralarında bir düğün salonunda yaşanan patlamanın ardından AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar saldırıyı DAEŞ terör örgütünün düzenlediğini ifade etti. Tayyar, konuyla ilgili twitter hesabından iki tweet paylaştı.

"ŞİMDİ DAEŞ"

Tayyar mesajda, "Gaziantep şehit kanıyla toprağı vatan yapmış kadim bir şehirdir. Teröre yenik düşmez. Rabbim ülkemizi korusun. FETÖ bıraktı PKK ihanet nöbetini devraldı. Şimdi DAEŞ.. Allah topunuzun belasını versin." dedi.

TAYYAR: 100'ÜN ÜZERİNDE YARALI VAR

Şamil Tayyar, bir televizyon kanalındaki telefon bağlantısında 100'ün üzerinde yaralı olduğunu aktardığı, saldırının ilk gelen bilgiler doğrultusunda terör örgütü DAEŞ'in yaptığını kaydederek, şöyle konuştu:

"Maalesef çok iç karartıcı bilgiler ulaşmaya başladı. İnşallah sanıldığı gibi büyük bir facia olmaz diye umut etmek istiyorum. Sanıyorum 100'ün üzerinde yaralı var. Bunların içerisinde durumu çok ağır olanlar var . İlk gelen bilgiler DAEŞ'in yaptığı. Ülkemize geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu gelen ilk bilgiler doğru değildir. Hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Bu saldırının yaşandığı yer daha çok Doğu'dan göç edenlerin yaşadığı bölge. Yani çoğunlukta Kürt kardeşlerimizin yaşadığı bölge. Belli sayıda ölü olduğu şeklinde de bilgiler geliyor."

Şamil Tayyar: FETÖ bıraktı, PKK ihanet nöbetini devraldı, şimdi DAEŞ

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...