Riekerink'ten ilginç benzetme

Düzenleyen:
Riekerink'ten ilginç benzetme

SPOR Haberleri

G.Saray Teknik Direktörü, Porto'dan kiralanan orta sahadan da övgüyle bahsederken, Diarra'yı takımda görmek istediğini belirtti

Burhan Can TERZİ

Süper Lig'in ilk haftasında Karabük'ü ağırlayacak Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, basının karşısına geçti. "Hedef seneye Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Bunun yolu şampiyon olmaktan geçiyor. Şampiyonluk için maç kazanmak gerekiyor. Bunun için de ilk adım Karabük maçı olacak" sözleriyle açıklamalarına başlayan Hollandalı daha sonra soruları cevapladı. Yeni transfer Josue'yi değerlendiren Riekerink, "Orta sahada üretici, çok yönlü bir oyuncu. Geçen sezon orta sahadaki eksikliklerden hep bahsediyordum. Üreticilik konusunda bize kuvvet verecektir. 3 farklı orta saha oyuncusu vardır. Bunlardan biri savaşan ve mücadele eden; pas dağıtan ve oyun kuran üçüncüsü ise sihirbaz. Josue sihirbaz bir oyuncu. Final pasları atabilen bir isim" dedi.

"Orta saha bakıyoruz"

Galatasaray yönetiminin görüşme halinde olduğu Marsilyalı Lassana Diarra hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, ""Lassana Diarra takımda görmek istediğim bir oyuncu. Top kazanan, mücadele eden, topu da oyuna iyi sokabilen bir oyuncu. Ancak sadece Lassana Diarra değil ilgilendiğimiz başka isimler de var. Orta sahamızda bizi güçlendirecek bir orta saha oyuncusu daha bakıyoruz" diye konuştu. Riekerink sözlerine şöyle devam etti: "Yönetim ile inanılmaz bir işbirliği içindeyiz. Kafamızdaki felsefeye uygun oyuncular seçmeye çalışıyoruz.  Aldığımız oyuncu benim oyun görüşme ve kulübün finansal yapısına uymalı."

"15 gol atacağım"

Sinan Gümüş, yeni sezonun kendisi ve takımı adına başarılı geçeceğine inandığını belirterek, "Daha fazla süre almak istiyorum. En iyi performansımı sergilemem gerekiyor. Geçen sezon en iyi dönemimde şanssız bir sakatlık geçirdim. Bu beni daha hırslandırdı. Eğer bir sakatlık yaşamazsam, oyunum ve kalacağım süre açısından yeni sezona çok olumlu bakıyorum" diye konuştu. Takım kaptanı Selçuk İnan'ın kendisinden 15 gol beklediğini vurgulayan Gümüş,  "Selçuk (İnan) ağabeyle bir görüşmem oldu, benden 15 gol bekliyor. En az 15 gol sözü verdim. İnşallah sözümü tutabilirim. Benim en sevdiğim pozisyon kanat, ama hocam bana forvette görev verirse elimden geleni yaparım" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...