Şehitler gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Düzenleyen:
Şehitler gözyaşı ve dualarla uğurlandı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Sarayburnu açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı botunun bir yük gemisiyle çarpışması sonucu 3 askerin şehit olduğu olayda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehadet şerbetini içen olan Uzman Çavuş Bülent Demirkaya’nın (29) cenazesi memleketi Ordu’da toprağa verildi.

Tabutun başına oturan anne, oğlunun fotoğrafına uzun süre bakarak dualar etti. Şehidin ağabeyi ile kardeşinin de kaza sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Şehidin 1.5 aylık çocuğu Alparslan Demirkaya da yakınlarının kucağında, cenazeye getirildi. Şehidin ağabeyinin kızı Elifnur’un amcasına elindeki akide şekerini vermek istemesi ise görenleri duygulandırdı. 

TAYİNİNİ İSTEDİĞİ YERE NAAŞI GİTTİ

Bu arada geçen çarşamba günü Van’daki terör saldırısında yaralanan polis memuru Muhammet Acar’ı (25) tedavi gördüğü Van’daki özel hastanede perşembe günü İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ziyaret etmişti. İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’dan Eskişehir’e tayiyini istediği belirtilen Acar, dün kurtarılamayarak şehit oldu. Acar dün gözyaşları içersinde Eskişehir’de toprağa verildi. Baba Kasım Acar, oğlunun tabutuna sarılarak sala okudu. Cenazeye Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katıldı. PKK’nın Van ve Elazığ’da düzenlediği saldırılara tepki gösteren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “bu hain saldırıların PKK’nın son çırpınışları” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, terör saldırılarında şehit olanların ailelerine birer başsağlığı telgrafı gönderdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...