Eli kanlı terör örgütleri artık vardiya sistemiyle çalışıyor

Düzenleyen:
Eli kanlı terör örgütleri artık vardiya sistemiyle çalışıyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, icraat konusunda zamana karşı yarıştıklarını belirterek, “Kaybedilen zamanı telafi etmek gibi bir görevimiz var. Türkiye istikrarsız dönemde kaybetmiş. 70 kayıp, 80 telafi, 90 kayıp, 2000’ler telafi. Hep böyle mi gideceğiz?” dedi.

Kordsa Global ve Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Yıldırım, güvenlik konularına da değindi.  15 Temmuz sonrasında oluşan Yenikapı ruhunu devam ettirmenin en önemli işlerinden biri olduğunu dile getiren Yıldırım, “Bu darbe goygoycuları, darbe muvaffak olmayınca ‘Şimdi bunlar birbirlerine girecekler’ demeye başladı. Avucunuzu yalarsınız. Bu millet büyük millet. Bu topraklarda kader birliği yaptık, Türk’üyle, Kürt’üyle, Çerkez’iyle, Laz’ıyla. Millet olma şuuru hiçbir zaman kaybolmamıştır. FETÖ gitti, BETÖ (bölücü terör örgütü) geldi. Bunlar vardiyalı çalışıyor. 15 Temmuz’da bunlar vardiyadan düştü, BETÖ geldi. Hangisi gelirse gelsin, bu büyük millet karşısında vız gelir tırıs gider. Hepsini aşacağız” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...