İhlas’tan 700 milyon TL ciro

Düzenleyen:
İhlas’tan 700 milyon TL ciro

Ekonomi Haberleri

2016’nın Ocak-Haziran döneminde toplam satışlarını yüzde 220 artıran İhlas Holding, 68 milyon TL net kâra imza attı.

İhlas Holding, 2016 yılının ilk yarısına ait bilançosunu açıkladı. Cirosunda büyük artış gerçekleştiren İhlas Holding, zarardan kâra geçti. İhlas Holding’in Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderdiği konsolide finansal tablolarına göre; 2016 yılının ilk yarısında hasılat, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 220 artarak 700 milyon TL’ye ulaştı. Geçen yıl aynı dönemde 74 milyon TL net zarar açıklayan İhlas Holding, bu senenin ocak-haziran döneminde 68 milyon TL net kâr elde etti. Bu kârın ana ortaklık payı, 54.3 milyon TL olarak gerçekleşti. Altı aylık dönemde İhlas Holding’in öz varlıkları ise, yüzde 9 artarak 806 milyon TL oldu.

BİRÇOK SEKTÖRDE ÖNCÜ

İhlas Holding, birçok alanda faaliyet gösteren iştirakleriyle Türkiye’ye hizmet etmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar tamamlanan ve sürmekte olan projelerle 21 binden fazla konuta imza atan İhlas İnşaat Grubu; markalarıyla, sektörünün tercih edilen kuruluşları arasında yer aldı. İhlas Yayın Holding de; yazılı, görsel ve dijital medya alanlarında Türkiye’nin önemli markalarını bünyesinde bulunduruyor. Su arıtma cihazı ve temizlik robotu başta olmak üzere kaliteli, sağlıklı ve ödüllü ürünleriyle on binlerce eve giren İhlas Ev Aletleri, üretim ve pazarlama alanında ülkenin önde gelen kurumları arasında yer alıyor. Son teknoloji cihazları ve alanında uzman doktorlarıyla her gün binlerce hastaya şifa dağıtan Türkiye Hastanesi ve her yıl üniversite sınavlarında büyük başarılara imza atan İhlas Eğitim Kurumları da, İhlas Holding’in önemli iştirakleri arasında bulunuyor...

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...