Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji uyardı! O illerde yaşayanlar dikkat

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı! O illerde yaşayanlar dikkat

GÜNDEM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Balıkesir, Sivas, Bolu, Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'nun batısında 2 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34 
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 32 
İzmir: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34 
Bursa: Parçalı yer yer çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 33 
Adana: Az bulutlu ve açık 35 
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu 32 
Samsun: Parçalı, yer yer çok bulutlu 29 
Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu 28 
Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu 32 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...