'Huzurlu Kampüs' projesinde talep patlaması

Düzenleyen:
'Huzurlu Kampüs' projesinde talep patlaması

Ekonomi Haberleri

Anadolu’da Kampüs projelerini başlatan Huzurlu İnşaat, Huzurlu Kampüs Rezidans projesininin ilkini Kütahya Hilton Garden Inn’de lanse etti. Konut alıcıları tarafından büyük ilgi gören Huzurlu Kampüs Projesinin ilk gününde yüzde 50’si sahiplerini buldu. 89.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan proje, Kamu çalışanları, öğrenciler, yeni evliler, emekli çiftler ve konut alıcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Necmi ÇİÇEKÇİ

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan,  en son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.
İlk projeye Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans projesi ile başlayan firmanın lansmanı Kütahya Hilton Garden Inn’de gerçekleşti. Lansmana Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı’nın yanı sıra İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, Türkiye gazetesi Yazarı M. Said Arvas, İhlas Holding danışmanı Agid Geylani, il temsilcileri ve Kütahyalı yatırımcılar katıldı. Lanse edilen proje konut alıcıları ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görürken ilk günde projenin yüzde 50’si sahiplerini buldu. Talep yoğunluğundan mutlu olan  firma yetkilileri, Kütahya’nın ardından Samsun’da Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler, yeni evliler ve emekli çiftlere yatırım değeri yüksek bir proje sunmayı amaçlıyor.

LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 89.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA SUNULUYOR

Huzurlu Kampüs’te lansman dönemine özel 1+1  dairelerin fiyatı 89.000 TL’den başlarken proje, Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler ve konut alıcılarına da büyük avantaj sağlıyor.
Çok amaçlı kullanım alanlarına sahip 1+1 dairelerin yer aldığı proje; üniversiteye, ulaşım akslarına ve şehrin AVM’lerine yakın konumda yer alıyor. Huzurlu Kampüs Rezidans’ta ayrıca öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yemekhane, kafe, market ve sosyal tesis de yer alıyor.

BAYRAM BIYIKLI; “LANSMANLA BİRLİKTE PROJENİN YÜZDE 50’Sİ SAHİPLERİNİ BULDU”

Türkiyenin dört bir yanında farklı konseptte proje geliştirdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projemizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimize ve bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Kütahya Huzurlu Kampüs projemizde lansmana özel 1+1  dairelerimizi 89.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardık. Ön talep dönemi ve lansmanını yaptığımız projenin yüzde 50’si sahiplerini buldu. Çok mutluyuz. Bu güvenin, doğru proje olduğunun göstergesidir. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüşeceği bu avantajlı fiyatları Kamu Personeli memurlarımıza, yeni evli çiftlerimize, emeklilere ve öğrenci ailelerine yönelik tasarladık. Şehir merkezlerine ve üniversitelere yakın Huzurlu Kampüs Rezidans projemizi önümüzdeki aylarda Samsun’da da devam ettireceğiz. Merkezî noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle Kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlayacak. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz” dedi.
Devlet Kurumlarına ve üniversiteye yakınlığı nedeniyle  Kamu Kurum çalışanları ve öğrenci aileleri tarafından tercih edilen Kütahya Huzurlu Kampüs projesinde 1+1 106 daire yer alıyor.  
Proje, avantajlı fiyatların yanı sıra peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkânı da sunuyor.
İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans’ta teslimler Nisan 2017’de yapılacak.

TEMAŞEHİR KONYA'NIN BİRİNCİ ETABI SATIŞA ÇIKTI

Emlak Konut GYO’nun Konya Meram’da gelir paylaşım modeliyle inşa edilen ilk ve tek projesi Temaşehir büyük ilgi görüyor. Konya’da, prestij ve yüksek standardın yeni çıtası Temaşehir Konya’da kampanya döneminde projenin ilk etabının yüzde yetmişlik bölümü satıldı. Projede 2+1’den 6+1’e farklı daire tipleri sunuluyor. Emlak Konut’un tarihî kampanyası ile birlikte lansmanı yapılan Temaşehir Konya, lansman fiyatlarını ve 120 aya kadar vadeli satın alma imkânını birlikte sunan tek proje olması sebebiyle yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaştı.  
Emlak Konut, inşaat sektörüne verdiği destek ve konut alıcılarına sağladığı avantajlarla oluşturduğu Tarihî Kampanya ile ekonomi gündeminin ilk sırasına yerleşti. Temaşehir Konya projesinin de kampanyaya dâhil olmasıyla ülkemizin en büyük şehirlerinden Konya, Emlak Konut’un sunduğu fırsattan faydalanmış oldu. Şehrin merkezi Meram’da yepyeni bir şehir konsepti ile yükselen Temaşehir Konya’nın iki etabında toplam 728 adet daire bulunuyor.
Tematik Meydan, saat kulesi, 42. Cadde ile birbirinden farklı ve renkli cadde mağazalarının da içerisinde olduğu proje şehrin yepyeni, prestijli ve markalı projesi olma iddiası taşıyor. Temaşehir’de en dikkat çeken özelliklerin başında 30 farklı temadan oluşan özel tasarım peyzaj alanı, su göletleri, su locaları ve bazı dairelerin içlerinde sunulan Türk Hamamları geliyor. Malzeme ve işçilik kalitesiyle farkını ve iddiasını ortaya koyan projenin örnek dairesi ve uluslararası tasarım ödülüne sahip satış ofisi ziyaret edenlerin beğeni ve övgüsünü kazanıyor.
Emlak Konut GYO projesi olan Temaşehir Konya’yı hayata geçiren Torkam İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada; “Bugün sağlanan başarı, aylarca süren bir araştırma, çalışma ve yoğun bir emeğin sonucudur. Burada Emlak Konut’un Türk ekonomisini, inşaat sektörünü canlı ve diri tutmak adına, ortaya koyduğu tavır ve başlattığı kampanya çok önemliydi. Bunun sonucunda vatandaşlarımızın ülkemizin geleceğine güvenerek Emlak Konut güvencesindeki Temaşehir Konya projemize yoğun ilgi göstermeleri bizleri son derece memnun etti. ” dedi.

“ROUTE İSTANBUL’DA AVANTAJLI FİYATLARLA ÖN TALEP TOPLANIYOR”

Şehrin en nezih yerleşim alanlarından  Ataköy’de, E-5 Otoyolu’nun bitişiğinde konumlandırılan Route İstanbul, inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.
Son dönemde İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgeleri arasında yükselen E–5  Otoyolu’nun Ataköy aksı bir çok proje  ile gelişirken gayrimenkul yatırımcılarının da yeni adresi hâline geldi.
Ataköy’ün en yeni projesi Route İstanbul da E-5’in hemen bitişiğinde son derece değerli bir noktada yükseliyor.
Özyazıcı İnşaat, yatırımcıların uzun zamandır takip ettiği projeyi ön talep dönemine özel olarak bölgenin altında fiyatlarla satışa sunuyor. Teslim ettiği tüm projelerde yatırımcısına kazanç sağlayan Özyazıcı İnşaat, Route İstanbul’da da şimdiden prim vadediyor.
302 rezidans daire ile 20 ticari üniteden oluşan Route İstanbul’da ön talep dönemine özel olarak dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede uygulanan KDV oranının yüzde 1 olması da yatırımcıya fiyatı daha ekonomik oranlarda sunmaya imkan sağlıyor. 
Yüksek yatırım potansiyeline sahip bir noktada konumlandırılan proje, Atatürk Havalimanı’nın, İFM ve CNR Expo Fuar merkezleri, Dünya Ticaret Merkezi ile Kültür Üniversitesi’nin yanı başında yer alıyor.
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Route İstanbul’da tüm daireler geniş balkonlara sahip. Rezidans dairelerde 10 metrekare ile 26 metrekare arasında değişen balkonlar yer alıyor.
Projede 1+1 daireler 75,70 metrekare, 2+1 daireler ise 120,10 metrekare.
Ataköy bölgesinde prestijin sembolü olarak konumlanacak Route İstanbul’da teslimler ise  2018’in Eylül ayında yapılması planlanıyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...