Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Düzenleyen:
Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısında çoğu çocuk ve kadın 50 kişi hayatını kaybetti. Saldırının davetlilerin dağıldığı saatte yapılması can kaybının daha fazla olmasını önledi.

Gaziantep'te dün gece kına gecesinin yapıldığı sokağa terör örgütünün düzenlediği, çoğu çocuk ve kadın 50 kişinin hayatını kaybettiği, 94 kişinin yaralandığı 'canlı bomba' saldırısında hayatını kaybeden 41 kişinin kimliği belli oldu.

'Canlı Bomba' Saldırısında Hayatını Kaybeden 41 Kişinin Kimliği Belli Oldu

DÜĞÜNÜN DAĞILDIĞI SIRADA OLMASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ

Merkez Şahinbey İlçesi'ne bağlı Beybahçe Mahallesi'nde, Siirt'ten göç eden ve birbiriyle akraba Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin bugün yapılacak düğünleri için dün sokakta düzenlenen kına gecesi, terör örgütünün 'canlı bomba' saldırısına hedef oldu. Eğlencenin devam ettiği saat 22.40 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Gelin ve damadın da patlamada yaralandığı saldırının, davetlilerin çoğunun dağıldığı geç saatte yapılması can kaybının daha fazla olmasını önledi.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Genelde doğu illerinden göç eden ailelerin oturduğu Beybahçe Mahallesi'ndeki 91007 Nolu Sokak'ta yapılan kına gecesine davetli gibi gelen 'canlı bomba' terörist, kalabalığın arasına girip kendini patlattı. Kulakları sağır eden patlamayla birlikte ortalık, savaş alanına döndü. Kına gecesine gelenler canlarını kurtarmak için panik içinde kaçışırken, eğlencenin yapıldığı sokak cesetler ve yaralılarla bir anda kan gölüne döndü.Bazı aileler hastane önünde yakınlarından gelecek bir haberi beklerken, bazı yurttaşlar da morgun önünde yas tutarken görüntülendi.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

GELİN VE DAMAT DA YARALI

Patlama olmasaydı aynı sokakta bugün amca çocukları olan Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin düğünü yapılacak, davul ve zurnalar çalacaktı.Kentteki hastanelerde tedavileri süren 94 yaralı arasında kına gecesi yapılan Akdoğan çifti de bulunuyor. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören gelin Besime Akdoğan taburcu edilirken, damat Nurettin Akdoğan'ın tedavisi sürüyor.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

HAYATINI KAYBEDEN 41 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Gaziantep'teki 'canlı bomba' saldırısında hayatını kaybeden 50 kişiden 9'unun otopsi ve kimlik tespiti çalışmaları devam ederken kimliği belirlenen 41 kişi şunlar:Fatma Abdullah, Gurbet Akcan, Kamil Akdoğan, Bünyamin Akdoğan, Saliha Akdoğan, Muhammet Alpaslan, İsmail Alpaslan, Muhittin Alpdoğan, Ubeyit Alpdoğan, Hasan Alpdoğan, Kamile Ayhan, Nur Huriyet Ayhan, Metin Caner, Hüsam Cuma, Abdulhamit Çelikten, Süleyman Durak, Serhat Eryılmaz, Devran Eryılmaz, Emine Nisa Gören, Mirgin Gürbüz, Salih İlper, Yusuf İlter, Murat Kalay, Hakkı Okur, Mehmet Ali Özcan, Nergiz Özcan, Kerem Özer, Semanur Özer, Mehmet Ali Taş, Devran Toruman, Osman Toruman, Vesile Toruman, Sinan Urtekin, Ahmet Urtekin, İbrahim Urtekin, Mehmet Urtekin, Muhammet Yağız, Aliye Yağız, Süreyya Yağız, Orhan Yavuz ve Şükran Ayhan.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

SON 4 YILDA 5'İNCİ PATLAMA

Gaziantep'te 2012 yılının 20 Ağustos'unda Karşıyaka Polis Merkezi önüne çekici ile park ettirilen otomobildeki bombanın infilak ettirilmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetmişti.Gaziantep'te geçen 1 Mayıs'ta da Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi, Kamil Ocak Stadyumu ile iş merkezlerinin ve birçok etkinliğin gerçekleştirildiği Demokrasi Meydanı'nın bulunduğu bölgede yer alan Emniyet Müdürlüğü ile ek binasının bulunduğu bölgeye düzenlenen canlı bomba saldırısında 3 polis şehit olmuştu.

Gaziantep'te, 19 Mayıs'ta ise polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda IŞİD'in sözde Türkiye Emiri Yunus Durmaz'ın üzerindeki intihar yeleğini patlatmıştı.Ankara'da 10 Ekim'de 102 kişinin hayatını kaybettiği katliamı gerçekleştiren IŞİD'li 2 canlı bombayı, kente getirdiği için aranan Halil İbrahim Durgun, 14 Kasım'da polisin Gaziantep'te bir hücre evine düzenlediği operasyon sırasında üzerindeki bombaları patlatması sonucu 5 polis yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...