Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devran radyo kapatıldı

Düzenleyen:
Devran radyo kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait Erbil merkezli Devran FM radyosu'nun ekonomik kriz nedeniyle kapatıldığı duyuruldu.

Konuyla ilgili AA muhabirine konuşan isminin açıklanmasını istemeyen bir radyo çalışanı, "İdari müdürümüz reklam gelirlerinin azalması ve ciddi maddi sıkıntıların yaşanmasından dolayı kapatma kararı aldıklarını söyledi." ifadelerini kullandı. IKBY Kültür ve Turizm Bakanlığı medya ve radyo yayın işlerinden sorumlu Siver Zamdar ise radyonun sahipleri tarafından kapatıldığını duyduklarını ancak ellerine şu ana kadar resmi bir belgenin ulaşmadığını kaydetti. FETÖ'nün IKBY'deki tek yayın organı konumundaki Devran FM radyosu Erbil kenti bata olmak üzere Süleymaniye ve Duhok kentinde de yayın yapıyordu. Söz konusu radyo 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin aleyhinde programlar yapmaya başlamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...