Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu: Bu saldırı 79 milyona yapılmıştır

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu: Bu saldırı 79 milyona yapılmıştır

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Saldırının hedefinde Kurtuluş Savaşımızın simge şehri Gaziantep, özelinde bütün Türkiye vardır. Bu saldırı ile 79 milyon vatandaşımız hedef alınmıştır" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bu alçak saldırının arkasındaki karanlık odakları, bu saldırıyı gerçekleştirenleri, planlayanları ve zihniyetlerini lanetliyoruz. Saldırının hedefinde Kurtuluş Savaşımızın simge şehri Gaziantep, özelinde bütün Türkiye vardır. Bu saldırı ile 79 milyon vatandaşımız hedef alınmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenler bizim kardeşlerimiz, çocuklar hepimizin evladıdır. Öfkemiz derin, acımız ortaktır. Bilinmelidir ki, bir düğün evine saldıracak kadar sapıkça bir eylemle birlik ve bütünlüğümüzü sarsmayı planlayanlar hain emellerine asla ulaşamayacaklardır. Halkımız yüksek dayanışma ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir. Bu büyük acının gölgesinde halkımızın gösterdiği asil ve vakur duruş bunun en büyük delilidir. Bu saldırının faili olan barbar yapı, ülkemizin simgelediği ve bölgemizdeki bütün milletlere umut veren Cumhuriyetimize, demokratik, laik, sosyal hukuk devletine düşmandır. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ne kadar güçlü olursa bu yapılar ezilecek, ülkemize yönelen bütün tehditler de yok olacaktır. Sorumluluk makamında olan herkes bu anlayış ile hareket etmeli, büyük bir dikkat ve özenle Türkiye’ye yakışan bir şekilde davranmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi tarihi sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarına devam edecek, Türkiye’nin bir daha böyle kara günler yaşamaması için atılacak her adıma da koşulsuz destek olacaktır.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...