Güneş neşteri vurdu: Bir oyuncu daha gidiyor

Düzenleyen:
Güneş neşteri vurdu: Bir oyuncu daha gidiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ukraynalı kaleci Denys Boyko'yu takımdan gönderme isteğini yönetime iletti.

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek'in ardından Denys Boyko ile de yollar ayrılıyor...

Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, yönetime verdiği raporda Boyko'nun takımdan gönderilmesini istedi. Tecrübeli teknik adam, Ukraynalı kalecinin Tolga ve Fabricio'nun arkasında bekleyerek forma şansı bulmasının zor olduğunu belirtti.

"KİRALIK YOLLAYIN"

Şenol Güneş'in en azından kiralık olarak takımdan gönderilmesini istediği Denys Boyko için Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak da açıklamalarda bulundu .

Geçen sezonun ara transfer döneminde kadroya dahil edilen kaleci Denys Boyko'yu kiralamayı düşündüklerini belirten Albayrak, teknik direktör Şenol Güneş'in yabancı kaleci hakkını Fabricio'dan yana kullanmaya sıcak baktığını ifade etti.

Dnipro'dan transfer edilen Denys Boyko, Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamamış ve sezon başında Deportivo'dan Fabricio transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...