Beşiktaş'ta transferlerin eli kulağında

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta transferlerin eli kulağında

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta beklenen transferler bu hafta içinde gerçekleşiyor. Siyah-beyazlılar, stoper, orta saha ve forvet transferlerini bu hafta açıklamayı planlıyor.

Sezona 4-1'lik Alanyaspor galibiyeti ile giren Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Stoper orta saha ve forvet pozisyonları için belirlenen isimler ile imza aşamasına gelen yönetim, 1 hafta içinde en az üç transferi açıklamayı planlıyor. 

Görüşülen oyuncularla ilgili temaslarda bulunmak için Portekiz'e giden Başkan Fikret Orman, Anderson Talisca, Vincent Aboubakar ve Martins Indi transferlerini resmiyete kavuşturmayı amaçlıyor. 

Talisca'yı 2 yıllığına kiralamak için Benfica ile anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, imzaların atılmasının ardından resmi açıklamayı yapacak. 24 yaşındaki Kamerunlu forvet Aboubakar'ı kiralama konusunda ise Porto ile anlaşma aşamasına gelen yönetim, son görüşmelerin ardından bu transferi de tamamlayacak. 

Ayrıca Porto'dan Hollandalı stoper Indi'ye talip olan Beşiktaş, 24 yaşındaki oyuncu için de görüşmelerde bulunuyor. Kulübü ile 2 yıl daha mukavelesi olan İndi'yi de kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen siyah beyazlılar, Portekiz'den bu 3 transferi gerçekleştirerek dönmek için çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...