Atletico Madrid 1 puanla başladı

Atletico Madrid 1 puanla başladı

SPOR Haberleri

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 1. haftasında Atletico Madrid sahasında karşılaştığı Alaves ile 1-1 berabere kaldı.

Baştan sona rakibine oranla daha atak oynayan Atletico Madrid, aradığı golü 93. dakikada penaltıdan Kevin Gameiro ile buldu. Buna rağmen avantajını koruyamayan Atletico, 95. dakikada Manu Garcia'nın attığı gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.
10 yıl aradan sonra La Liga'ya geri dönen Alaves, zorlu Atletico Madrid deplasmanından 1 puan alarak haftanın süprizini yaptı.
La Liga'nın 1. haftasının son iki karşılaşması 22 Ağustos pazartesi akşamı Celta-Leganes ve Valencia-Las Palmas arasında oynanacak.
1. haftadaki karşılaşmaların sonuçları şöyle:
Malaga-Osasuna: 1-1,Deportivo-Eibar: 2-1, Barcelona-Real Betis: 6-2, Granada-Villarreal: 1-1, Sevilla-Espanyol: 6-4, Sporting Gijon-Athletic Bilbao: 2-1, Real Sociedad-Real Madrid: 0-3, Atletico Madrid-Alaves: 1-1.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...