Suud Kralı Selman terör saldırısını kınadı

Suud Kralı Selman terör saldırısını kınadı

DÜNYA Haberleri

Selman bin Abdulaziz, Veliaht Prens Muhammed bin Nayif ve 2. Velihat Prens Muhammed bin Selman, Gaziantep'teki saldırıyı kınadı

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'ya göre, Suudi Arabistanlı liderler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdikleri taziye telgraflarında saldırıdan duydukları derin üzüntüyü dile getirdi.

Telgrafında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkının acısını paylaştıklarını ifade eden Kral Selman, "Suudi Arabistan hükümeti ve halkı adına Türk devleti ve halkına başsağlığı diliyoruz. Allah'a ölenlere rahmet etmesi, yaralılara acil şifalar vermesi ve Türkiye'yi her türlü kötülükten koruması için dua ediyoruz. Şüphesiz O, duaları işiten ve icabet edendir." ifadelerini kullandı.

Veliaht Prens Nayif de tüm semavi dinler ile uluslararası kanunların yasakladığı bu terör eylemini kınadığını belirterek, Erdoğan'a ve Türk halkına başsağlığı diledi.

2. Veliaht Prens Selman da "menfur" olarak tanımladığı terör saldırısını kınadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...