Geçen sezon 'Fırtınam felaketim'di şimdi sözler değişti: 'Fırtınam hasretim'

Düzenleyen:
Geçen sezon 'Fırtınam felaketim'di şimdi sözler değişti: 'Fırtınam hasretim'

SPOR Haberleri

Trabzonspor özlemle beklediği takımın ışığını Kasımpaşa önünde gördü. Yeniler Onazi, Castillo ve Durica göze girdi

Trabzonspor açılış maçında Kasımpaşa’yı Onazi’nin golleriyle 2-0 geçerken Karadeniz’in havası değişti… Başkan Muharrem Usta twitterdan “Bu yol uzun. Allah mahcup etmesin. İnşallah makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için hep beraber değiştiririz” ifadelerine yer verdi… Kaptan Onur Kıvrak ”İnşallah her şey ilerleyen zamanda daha iyi olacak. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan sabır göstermelerini istiyoruz” dedi. 

Onazi’den mesaj var

Kasımpaşa galibiyetinde attığı 2 golle başrol oynayan yeni Ogenyi Onazi ise instagramdan yaptığı paylaşımda “İlk maçımda iki gol atmak benim için mükemmel bir başlangıç oldu. Gerçekten çok iyi bir takımız ve bunu gösterdik. Taraftarlarımıza sesleniyorum; biz savaşmaya devam edeceğiz. Çünkü iyi bir ekibimiz var" ifadelerini kullandı. Onazi gibi beğenilen diğer yeniler ise maça ilk 11’de başlayan Castillo ile Durica’ydı…

Avni Aker’e veda 

Yeni Akyazı Stadı’na geçiş yapmayı planlayan Trabzonspor, Avni Aker’e veda kapsamında 24 Ağustos Çarşamba günü etkinlikler düzenleyecek. Avni Aker'e veda etkinliği 19.00’da Avni Aker'i ve efsane futbolcularını anlatan videolarla başlayacak. Ardından konserler verilecek. 20.00’de görsel şovlar, 21.00’de ise aralarında kulüp tarihinde önemli yeri olan yerli ve yabancı oyuncuların da bulunduğu efsanelerle takımın hazırlık maçı oynanacak. 22.15’te de havai fişek ve ışık gösterileri yapılacak.

YEREL BASINDA ONAZİ’Lİ MANŞETLER

Sonnokta Gazetesi: 
"Onazi bir takumdur"
Günebakış Gazetesi: 
''Hoş geldin Trabzonspor''
Karadeniz Gazetesi: 
"Onazi bir Trabzonspor!"
Ekspres Gazetesi: 
"Onazi Paşa"
Taka Gazetesi: 
"Onazi attı, fırtına koptu"
İlkhaber Gazetesi: 
"Onazi fırtınası"

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...