HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Minik Yusuf Gaziantep saldırısında 4 arkadaşını kaybetti

Düzenleyen:
Minik Yusuf Gaziantep saldırısında 4 arkadaşını kaybetti
Gaziantep, Haber

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısında 4 arkadaşını kaybeden minik Yusuf Çetin, arkadaşlarını son yolculuklarında yalnız bırakmadı.

Gaziantep'te 54 kişinin öldüğü bombalı saldırıda terzi olan babasının yanında çalışan 4 arkadaşını kaybeden Yusuf Çetin, arkadaşlarının cenazesine katılarak son görevini yerine getirdi.

"KANLAR İÇİNDE YERDE YATIYORDU"

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde Besna ve Nurettin Akdoğan çiftinin düğününde gerçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 54 kişiden 4 arkadaşını toprağa veren Yusuf Çetin, "Arkadaşlarımın düğününde patlama oldu. Patlamada arkadaşlarımdan Salih İlter, İbrahim Ürtekin, Ahmet Ürtekin ve Sinan Ürtekin patlama gecesi öldüler. Salih İlter'in yanına gittiğimde kafası kanlar içinde ölü olarak yerde yatıyordu. Çok üzgünüm arkadaşlarım için aramızdaki yaş farkları olmasına rağmen beni yanlarından ayırmazdı. Bu yüzden bende arkadaşlarıma son görevimi yerine getirmek üzere cenaze namazını katıldım" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...