'Recep Tayyip Erdoğan o yüzden birinci hedef çünkü...'

Düzenleyen:
'Recep Tayyip Erdoğan o yüzden birinci hedef çünkü...'

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Gaziantep'teki terör saldırısı ve Gülen'in iadesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "DAEŞ'e en büyük darbeyi biz vurduk, Recep Tayyip Erdoğan o yüzden birinci hedef" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Gaziantep'te 53 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı ve FETÖ lideri Gülen'in iadesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sınırımız DAEŞ'ten tamamen temizlenmeli. DAEŞ'e en büyük darbeyi biz vurduk, Recep Tayyip Erdoğan o yüzden birinci hedef" dedi. 

FETÖ lideri Gülen iadesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD heyeti bu akşam geliyor. Bilgi, belge paylaşılacak. Biden'ın gelmesi önemli. Dosya tamamen hazırlandıktan sonra bizzat Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la birlikte Washington'a gitmeyi planlıyoruz. ABD'den beklentimiz teröristin iade edilmesi" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...