HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Caner'in durumu 2 gün içinde belli olacak

Düzenleyen: /
Caner'in durumu 2 gün içinde belli olacak
Caner Erkin, Haber

SPOR Haberleri

İnter'de yedek kalan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, İtalyan ekibinin 2 gün içinde milli futbolcunun takımda kalıp kalmayacağını karara bağlayacağını söyledi.

Transfer döneminde İtalya'nın Inter takımına transfer olan ancak teknik direktör değişikliğinin ardından bir anda kendini 18 dışında bulan Caner Erkin için ilk resmi açıklama geldi. Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak oyuncusuyla ilgili bugün medyaya yansıyan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray iddialarına yanıt verdi.

"KALABİLİR DE, AYRILABİLİR DE"

Altıparmak, Caner'in İnter'deki durumunun medyaya farklı yansıtıldığını belirterek, "Caner İnter'de kalabilir de, ayrılabilir de. Kesin ayrılacak gidecek diye bir şey yok. Buna Caner karar verecek.

"ÜÇ ALTERNATİF VAR"

Şu anda Caner'in önünde üç altarnatif var. İnter'de kalıp mücadelesini devam ettirip formayı almak. İkincisi de Avrupa'da İtalya'da veya başka bir ülkede devam etmek. Üçüncü altarnatifi de Türkiye'ye bir takıma dönmek. Buna da en geç 48 saat içinde karar verecek" dedi.

"2 GÜN İÇİNDE BELLİ OLUR"

Altıparmak, Beşiktaş ve G.Sarayla görüştüğü yönündeki iddiaları da yalanlayarak, "Şu anda böyle bir görüşme Türkiye'den herhangi bir takımla olmadı. Ancak İspanya ve İngiltere'den üç takımın teklifi oldu, hem bize hem de kulübüne. Tabii bu takımlar İnter gibi üst düzey bir takım değil, Caner'in ayrılmak kadar takımda kalma intimali var. Ama kalıp kalmayacağı en geç bir iki gün içinde belli olur" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...