Atambayev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Atambayev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı

DÜNYA Haberleri  / AA

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev, Gaziantep'teki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, 54 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'teki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Cumhurbaşkanı Atambayev’in, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gaziantep'te düzenlenen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine, yaralanmasına yol açan terör saldırısı nedeniyle taziye telgrafı gönderdiği belirtildi.

Mesajında, Gaziantep'teki bir sokak düğününe yönelik düzenlenen hain terör saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Atambayev, Kırgızistan halkının, kardeş Türk halkının acılarını paylaştığını ve Türkiye’nin terörle kararlı mücadelesini desteklediğini vurguladı.

Atambayev, saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılar için acil şifa dileklerini iletti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...