Riekerink'ten maç sonu değerlendirmesi: Kazandık ama...

Riekerink'ten maç sonu değerlendirmesi: Kazandık ama...

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Karabükspor maçını kazanmalarına rağmen oyundan memnun olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Riekerink"Sonuçtan dolayı mutluyum çünkü kazanmamız gereken bir maçtı. Ancak oynadığımız oyundan mutlu değilim. İyi bir hazırlık kampı geçirdik ve sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hazırlık maçlarında da iyi oynadık. Bu maçın öncesine kadar takımın gösterdiği performanstan memnunum. Bugün istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Bu maçı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. İlk defa takımımı böyle gördüm. Bir daha böyle görmemeyi umuyorum. İyi analiz yapıp hataların üstüne gitmemiz gerekiyor. Böyle bir oyundan sonra 3 puan aldığımız için mutluyum" dedi.

Hollandalı teknik adam, ilk yarıda Linnes'i oyundan alınmasıyla ilgili olarak ise"Takımın geneline baktığında oyuncuların bazen kötü günleri olabilir. Bir önceki maçta 120 dakika iyi oynayan Martin Linnes vardı. Sorumluluk bendeydi. Hem onu hem takımı koruma adına böyle bir değişikliğe gittim" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...