Advocaat kalite istedi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Advocaat kalite istedi

SPOR Haberleri  / Sabah

Başakşehir maçı sonrası ‘Fiziksel ve kalite olarak eksiklikler var’ diyen Hollandalı; orta alanda hücuma dönük oynayacak bir oyuncu ile kanatlarda görev yapabilecek skorer bir isim talep etti

Süper Lig'deki ilk maçından yenilgi ile ayrılan F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat soluğu Başkan Yıldırım'ın yanında aldı
Fenerbahçe'de Başakşehir mağlubiyeti sonrası Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat arasında bir zirve gerçekleştirildi. Astra Group ile yapılan çorap üstü sponsorluk anlaşmasına "Programının müsait olmadığı" gerekçesiyle katılamayan Yıldırım'ın Dick Advocaat ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Advocaat'ın, Başakşehir maçına kadar olan süreçte takımla ilgili gözlemlerini başkana aktardığı, bu bilgiler ışığında transferin şekilleneceği bildirildi. Advocaat'ın hem orta alanda hücuma dönük bir oyuncu, hem de kanatlarda görev yapabilen skorer bir futbolcunun takımın şu anda en çok ihtiyacı olan bölgeler olduğunu tespit ettiği ve bunu Aziz Yıldırım'a ilettiği belirtildi.

TRANSFER LİSTESİNDEKİ İSİMLER
Yapılan zirvede gündeme gelen isimler ve transfer edilebilme şansları şu şekilde:

HAKiM ZIYECH: Twente kulübü ekonomik zorluklar nedeniyle oyuncuyu elden çıkarmak istiyor. Faslı futbolcunun İngiltere'den de talipleri var. Fenerbahçe 2.5 milyon Euro'luk bonservis sınırını aşamadığı için satın alma opsiyonlu kiralık formülü üzerinde çalışıyor. Transferde 1 numaralı isim şu an Ziyech.
JEREMAIN LENS: Advocaat'ın Sunderland'dan eski öğrencisi olan Jeremain Lens, Premier Lig'in ilk iki haftasında 11'de şans bulamadı. İngiliz kulübünün Lens'i elden çıkarmaya sıcak baktığı, Fenerbahçe'nin kiralık teklifi konusunda henüz son yanıtı vermedikleri bildirildi.
MOUSSA SOW: 17 milyon Euro'luk bonservis bedeli nedeniyle oyuncunun satın alınması mümkün değil. Moussa eski takımına dönmeyi çok istiyor ve sarı-lacivertlilerden haber bekliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın da ısrarcı olduğu Sow konusunda, Al Ain takımının kiralama formülü için vereceği yanıt bu transferde belirleyici olacak.
CANER ERKİN: Fenerbahçe'den bedelsiz olarak ayrılıp Inter'e imza atan milli futbolcu, yeni teknik direktör Frank de Boer'un takım planlamasında kendine yer bulamadı. Caner'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı bugün netlik kazanacak. Caner'in en azından Ocak ayına kadar Inter'de kalmaya yakın olduğu ve bu nedenle Fenerbahçe'ye dönüşün şimdilik zor gözüktüğü ifade edildi.

PEREİRA İMZAYI ATTI
F.Bahçe'nin kulübe haber vermeden ülkesine gittiği için sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Vitor Pereira, Belçika Ligi ekiplerinden Standart Liege'in teknik direktörü oldu. Portekizli hocanın, geçen hafta Standart'ın, Charleroi ile 0-0 berabere kaldığı maçı tribünden izlemesi dedikoduları beraberinde getirmişti. Pereira'nın yeni takımı Belçika Ligi'nde 4 haftada 1 galibiyet, 2 yenilgi bir de beraberlik aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...