Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş bombaları patlatıyor: Orman, İngiltere'de...

Düzenleyen:
Beşiktaş bombaları patlatıyor: Orman, İngiltere'de...

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Benficalı Talisca'nın transferini bitirdi, Samir Nasri konusunda sona yaklaştı, golcü Aboubakar için ise yönetim beklemede

Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Benfica'da forma giyen Brezilyalı Talisca'nın transferini bitiren siyah-beyazlılar, Samir Nasri ve Brezilyalı Vincent Aboubakar konusunda sona yaklaştı. Manchester City'ye 29 yaşındaki Nasri için kiralama teklifinde bulunan Beşiktaş, İngilizlerden olumlu karşılık alınca, Fransız futbolcu ve temsilcisiyle bugün İngiltere’de bir araya gelmeyi kararlaştırdı. Transfer çalışmaları sebebiyle Portekiz’de bulunan Başkan Fikret Orman gelişme üzerine apar topar İngiltere’ye geçti.

Bize katıl kendini bul

İngiltere’deki görüşmede Nasri'yi ikna için çalışacak olan Orman, Fransız futbolcuya “Gel, bize, Beşiktaş’ta kendini bul” diyecek. Bilindiği üzere City'nin yeni hocası Guardiola, Nasri’yi istemediğini Avrupa maçları için UEFA listesine adını yazmayarak ortaya koymuş ve ayrılmaya zorlamıştı. Ne var ki Fransız futbolcu için City’nin kapısını Beşiktaş kadar istekli çalan henüz olmadı. Hem beklenen tekliflerin olmaması hem de transfer süresinin daralması Nasri ve temsilcisini karar aşamasına getirdi. Beşiktaş’a daha da yakınlaşan Nasri ve menejeriyle el sıkışılması durumunda siyah-beyazlılar, oyuncunun yıllık 6.5 milyon avro olan ücretinin yarısını ödeyecek ve Başkan Orman en geç yarın dünya yıldızı ile birlikte İstanbul'a gelecek.

Eto'o bitti

Beşiktaş Kulübü, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile transfer görüşmesi yapıldığı ve anlaşma sağlandığı iddialarını bir kez daha yalanladı ve golcü oyuncu ile ilişkilerinin bittiğini ima etti. Açıklamada iddia edildiği gibi ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin Eto’o ile herhangi bir görüşme yapmadığı duyuruldu. 

Gülüm bize döner misin?

Siyah-beyazlı kulüpte transfer çalışmaları dört koldan sürerken Teknik Direktör Şenol Güneş de bu arayışa katıldı. Tecrübeli teknik adam, Çin’in Hebei China Fortune takımında oynayan eski öğrencisi Ersan Adem Gülüm’ü arayarak, “Sana ihtiyacım var, bize döner misin?” diye nabız yokladı. Ersan Gülüm ise, Çin’de mutlu olduğunu belirterek, “Teşekkür ederim ama burada düzenimi kurdum, mutluyum, iyi oynuyor iyi de kazanıyorum, şimdilik dönmeyi düşünmüyorum” cevabını verdi.

Aboubakar restleşmesi

Mario Gomez ve Mustafa Pektemek’in ayrılmasından sonra gündeme gelen Portolu golcü Vincent Aboubakar için Orman, "Porto bize bir rakam dayatmak istiyor. Biz de 2.2 milyon avro kiralama bedeli önerdik. Ya bu parayı kabul ederler ya da vazgeçeriz" diye konuştu. Kamerunlu futbolcunun Fransız menajeri Fabrice Picot ise “Aboubakar kesinlikle Türkiye’ye gitmeyecek. Şimdilik söyleyeceğim tek şey bu” dedi.

Talisca coşkusu

Beşiktaş'ın Benfica'dan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca dün akşam İstanbul'a geldi. Jose Sosa'nın takımdan ayrılmasının ardından orta saha pozisyonu için arayışa giren siyah-beyazlılar bir süre önce Talisca ve kulübü Benfica ile anlaşmaya varmıştı. İstanbul'a gelen 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bugünkü sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak. 2 yıllığına 2 milyon euro karşılığında kiralanan Talisca'nın satın alma opsiyonu ise 25 milyon avro olarak belirlendi. Son 2 sezondur Portekiz ekibinde oynayan Talisca, geçen sezon forma giydiği 33 maçta 9 gol attı. Talisca dün akşam havalimanında Beşiktaşlı taraftarlarca coşkuyla karşılanırken şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...