Bursa'da 50 polis ve 5 ''emniyet imamı'' adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:
Bursa'da 50 polis ve 5 ''emniyet imamı'' adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da, Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında amirlerin de bulunduğu 50 polis ile ‘emniyet imamı’ olduğu bildirilen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa ve ilçelerinde görev yapan aralarında amirlerin de bulunduğu 50 polis ve ‘Emniyet imamı’ olduğu öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgulamaları yapılan 55 kişi bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
 
TELEFONLARINDA 'BY LOCK HABERLEŞME SİSTEMİ'
 

Adliye sevk edilen polislerin bazılarının telefonlarında FETÖ üyelerinin, istihbarat birimlerine yakalanmaması için Türkiye kodu olmayan haberleşme sistemi 'By lock'u kullandığı, bu sistemin telefonlara ancak flash bellekle yüklendiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...