Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHA sayısı 7 bine yaklaştı

Düzenleyen:
İHA sayısı 7 bine yaklaştı

GÜNDEM Haberleri

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), ,resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Türkiye'de sisteme kayıtlı İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıcı sayısının güncel olarak 9 bin 189 olduğunu ve kayıtlı İHA sayısının ise 6 bin 767 olduğunu bildirdi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından çalışmaları sürdürülen İHA Sistemleri Talimatı'nın yayımlanmasının ardından, İHA'lar kayıt altına alınmaya başlandı. Buna göre, SHGM, resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Türkiye'de sisteme kayıtlı İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıcı sayısının güncel olarak 9 bin 189 olduğunu ve kayıtlı İHA sayısının ise 6 bin 767 olduğunu bildirdi. 
Yapılan açıklamada "Bu gün itibariyle; İHA sistemimize kayıtlı İHA Kullanıcı sayısı:9189, İHA sayısı:6767, Kurallara Uyun Güvenle Uçun" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...