Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti Şiran İlçe Başkanı Kara, istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti Şiran İlçe Başkanı Kara, istifa etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara, görevinden istifa etti. Kara: 'Kardeşimle ilgili adli sürecin de sağlıklı yürütülmesi için bugün itibarıyla AK Parti Şiran İlçe Başkanı olarak görevimden istifa ediyorum' dedi.

Bu süreç kapsamında kardeşi Abdullah Kara'nın gözaltına alınarak tutuklandığını belirten Kara, şunları kaydetti:

"Ben 17-25 Aralık 2013 süreci sonrasında kendisiyle konuştum ve uyardım. Bana 'bunlarla herhangi bir ilişkim kalmamıştır' cevabını verdi. Ben kendisinin suçsuz olduğuna inanıyorum. Tabii bu süreç sonrasında herhangi bir suçu varsa kardeşim de olsa cezasını çekmelidir. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki ben ve teşkilatım 17-25 Aralık süreci sonrasında Cumhurbaşkanımızdan aldığımız işaretle topyekun bir şekilde bu yapıyla mücadele ettik. O anlamda bugün içim çok rahat. Bu haklı mücadelemize de tüm Şiran halkı ve eş, dost herkes şahittir. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Bakanımız Fikri Işık Bey'in de tavsiyesi ve desteğiyle bende bir inisiyatif alarak partimin ve teşkilatımın bu süreçte en ufak bir zarar görmesini istemiyorum. Buna ilaveten kardeşimle ilgili adli sürecin de sağlıklı yürütülmesi için bugün itibarıyla AK Parti Şiran İlçe Başkanı olarak görevimden istifa ediyorum."


Kara, bugünden sonra da partinin kendisine hangi göreve uygun görürse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirterek, kendisinden sonra görevi devralacak yeni ilçe başkanı ve ekibine başarı diledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...