Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rejim güçleri, Doğu Guta'da yerleşim alanlarını bombaladı: 7 ölü, 13 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rejim güçleri, Doğu Guta'da yerleşim alanlarını bombaladı: 7 ölü, 13 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye rejimine ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırılarda 7 kişinin öldüğü 13'ünün yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sahra hastanesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, rejim ordusuna ait savaş uçakları, Doğu Guta'da muhaliflerin kontrolündeki Duma ilçesi ile Beyt Sava ve Kefr Batna beldelerindeki yerleşim alanlarını bombaladı.

Saldırılar sonucu 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin yaralandığı ifade edilirken, yaralıların bölgedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Doğu Guta'daki sivil savunma yetkilileri de orduya ait savaş uçaklarının Duma ilçesi, Arbin, Kefr Batna, Zemlka ve Cobar beldelerine 20 hava saldırısı düzenlediğini aktardı.

Bombalanan alanlarda büyük hasar meydana geldiğini aktaran yetkililer, Esed güçlerinin başkentin güneyindeki Dareyya bölgesine de 8'i yakıcı 32 varil bombasıyla saldırdığını belirtti. Esed güçlerinin Dareyya'yı her gün bombaladığını vurgulayan yetkililer, bölgede insani durumun her geçen gün kötüye gittiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...