Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'da 194 kamu personeli tutuklandı

Düzenleyen:
Manisa'da 194 kamu personeli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Manisa’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu düşünülen 194 kamu personelinin tutuklandığı, 127 kamu personelinin ise gözaltındaki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Manisa Valiliği, il genelinde FETÖ soruşturması kapsamında 67 farklı kurumda 2 bin 171 kamu personelinin görevden uzaklaştırıldığını, 41’inin kamudan ihraç edildiğini, 29’unun ise sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı.Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarılan 317 kamu personelinden 194’ünün tutuklandığı 101’inin adli kontrol şartıyla, 23’ünün de serbest bırakıldığı öğrenildi. 127 kamu görevlisinin emniyetteki sorgusunun devam ettiği Manisa’da 77 kamu personelinin ise idari soruşturmasının devam ettiği açıklandı. 27 kamu görevlisinin görevlerine iade edildiği soruşturma kapsamında bin 800 kamu personeli ve yakınının pasaportlarına el konularak yurt dışına çıkış yasağı getirildiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...