Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuru sıkı silahla kafasına sıkıp intihara kalkıştı

Düzenleyen:
Kuru sıkı silahla kafasına sıkıp intihara kalkıştı

YAŞAM Haberleri

​Antalya’da yüklü miktarda borcu bulunduğu iddia edilen kadın, kafasına kuru sıkı silahla ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi 727 Sokak üzerindeki bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, yüklü miktarda borcu olan Sevgi G.(48) bir süre önce bunalıma girdi. Psikolojisi de bozulan kadın birlikte yaşadığı kızlarının dışarıda olduğu bir vakitte evdeki kuru sıkı silahı kafasına dayayıp bir el ateş etti. Silah sesini duyan komşuları eve koşup kapıyı çaldı ancak açan olmayınca durum, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiyenin merdiveniyle bir polis memuru evin balkonundan içeri girip kapıyı açtı. Sevgi G. sağlık ekiplerinin evde ilk müdahalesinin ardından bilinci açık bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...