Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Taraftarlarımızı Medipol Başakşehir maçına bekliyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Taraftarlarımızı Medipol Başakşehir maçına bekliyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Medipol Başakşehir'i ağırlayacak Bursaspor'da, kaleci Harun Tekin, yeşil-beyazlı taraftarları maça davet etti.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü Medipol Başakşehir'i ağırlayacak Bursaspor'da, kaleci Harun Tekin, yeşil-beyazlı taraftarları maça davet etti.

Takımın antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Harun Tekin, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini vurgulayarak, "Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Stadı doldurmalarını istiyoruz. Taraftar desteği bize itici güç oluyor." dedi.

Adanaspor'u deplasmanda yenerek sezona iyi başlangıç yaptıklarını belirten Harun Tekin, "Lige iyi başlamak önemliydi. Biz de ilk deplasmandan 3 puanla döndük. Çok zorlu bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Her şey gayet iyi gidiyor, takım içindeki atmosfer de çok iyi. Bu haftaki karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...