Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook stajyerlerinin maaşı dudak uçuklatıyor

Facebook stajyerlerinin maaşı dudak uçuklatıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Değil işe girmek staj yapmak bile gençlerin hayallerini süslediği Facebook'ta stajyerlere verilen maaş 8 bin dolara yaklaşıyor.

Dünyada belki de insanların en çok işe girmek istediği şirketlerin başında gelen Facebook stajyerlere adeta servet ödüyor.

AYLIK 23 BİN LİRA MAAŞ İMKANI

Birçok öğrencinin hayalini süsleyen Facebook, bünyesinde staj yapan öğrencilere aylık ortalama 6 bin 400 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında maaş veriyor. Hatta stajyerlere ödenen maaş zaman zaman 8 bin dolara yani yaklaşık 23 bin Türk lirasına ulaşıyor. Bu miktar ortalama bir ABD’linin aylık kazancından daha fazla.

Facebook, çalışanlarına ve stajyerlere verdiği yüksek maaşın yanı sıra ücretsiz daire, giderlerin karşılandığı seyahatler, ücretsiz kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ile çeşitli sosyal etkinlikler gibi ayrıcalıkları da tanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...